Vad är I Realiteten?

I Realiteten är en digital byrå som fokuserar på att hjälpa mindre företag med sina digitala kanaler.

Vi utgår från var ni befinner er idag​

I Realiteten erbjuder kompetens för att komma i gång med era digitala kanaler och skapar rätt förutsättningar för att ni ska lyckas. I Realiteten utgår från var ni befinner er i dag i den digitala världen, och ser över befintliga digitala kanaler och arbetar där efter.

Min bakgrund

Jag som startat I Realiteten heter Caroline Hjort och jag har en bakgrund inom design av kläder. 

2011 kodade jag min första hemsida & sedan 2013 har jag arbetat med sociala medier.

Jag har ett öga för design, och jag har kunskapen att ta fram datan som sen kan analyseras. Ut ifrån analysen i kombination med min kreativitet sätter jag strategier för vad som krävs för att komma igång med det digitala arbetet.

Jag ser organisationers styrkor och svagheter och finner lösningar eller förbättringar av de delar som kräver det.

Jag har ett kontaktnät av andra kompletterande digitala tjänster som jag kan förmedla vid behov. Allt för att er verksamhet ska drivas framåt.

Vad jag får ut av det?

“En bättre värld, där vi utvecklar och samverkar tillsammans för en framtid där alla har en plats.”

Varför digital marknadsföring?​

Idag är man ständigt uppkopplad, så väl hemma som på jobbet, skolan eller på väg någonstans. Svenskarna är ett allt mer digitaliserat folk. Det görs 55 miljoner sökningar på Google varje dag, i Sverige. Över 80 % av befolkningen i åldrarna 12-55 år använder internet dagligen och den siffran bara ökar enligt Internetstiftelsen i Sverige.  

För att en verksamhet ska nå ut till sin målgrupp måste man synas i de digitala kanaler som ens målgrupp finns. Olika verksamheter kräver olika digitala strategier och I Realiteten hjälper till med allt ifrån att komma igång med sociala medier till att se över de kanalerna ni har idag.  

Varför analysera?

För att veta vilka strategier som fungerar, så är det nödvändigt att titta på data och analysera denna, detta hjälper jag er med att implementera och förstå.   Vill du bolla idéer eller höra mer,  kontakta mig gärna.